Bestellen & Betalen

Veiligheid bij het betalen van uw bestelling staat bij ons voorop!

Het bestellen van onze producten is erg makkelijk; door simpel op de knop "In Winkelwagentje" te drukken komt u automatisch in het bestelproces.

Online betalen is makkelijk en via een beveiligde verbinding zodat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard, vervolgens kunt u direct afrekenen met iDEAL, Creditcard, Overboeking, Mister Cash (voor België) en Giropay voor Duitsland.

Een account aanmaken om te bestellen is bij ons niet noodzakelijk!

https://www.alvado.nl/ideal.jpg

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

iDeal wordt ondersteund door de onderstaande banken:

https://www.alvado.nl/banken.jpg

Het voordeel van betalen met iDEAL is dat wij direct de melding terug ontvangen dat uw bestelling is betaald en dan ook direct uw bestelling in behandeling zullen nemen.


https://www.alvado.nl/overboeking.jpg

Via Multisafepay kunt u makkelijk een overboeking doen van uw bedrag naar onze rekening.


https://www.alvado.nl/giro.jpg

Voor onze buitenlandse klanten accepteren we Mistercash, & Giropay.


https://www.alvado.nl/rembours.jpg

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling onder rembours te ontvangen via TransMission. U krijgt uw rembourspakketten altijd bezorgd op het aangegeven adres en u kunt hierbij uitsluitend à contant afrekenen bij de bezorger. Bij geen gehoor ontvangt u een niet-thuis kaart, waarna u kunt kiezen voor een nieuwe afleverdatum of de goederen zelf op te halen bij TransMission Weert. De extra kosten voor deze optie zijn € 10,33 (excl. BTW) per verzending, ongeacht de ordergrootte.


Op Rekening betalen:
Heeft u een bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@alvado.nl of via 0495-531000