0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Gebruikte Bedrijfskleding

Soms hoeft bedrijfskleding niet aan veiligheidsvoorschriften te voldoen. Soms is het werk zo vuil en de doorloopsnelheid van de kleding zo hoog dat het aanschaffen van prijzige kwaliteit geen optie is. Voor dit soort situaties, waar het eigenlijk alleen van belang is dat de onderkleding van u en uw werknemers schoon blijven, hebben we bij Alvado een voorraad gebruikte bedrijfskleding.

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel) Pagina(s) gevonden: 1
Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel) Pagina(s) gevonden: 1

Al deze gebruikte bedrijfskleding  is gewassen en indien nodig hersteld. Bij de overalls maken we onderscheid in A en C kwaliteit. We spreken van C kwaliteit wanneer de kwaliteit gemiddeld is, dat wil zeggen, er kunnen herstelde of bevlekte overalls bij zitten. Bijvoorbeeld geschikt voor straalbedrijven, verzinkerijen en classificeerders. De A kwaliteit is onze hoogste kwaliteit gebruikte bedrijfskleding. A en C kwaliteit overalls zijn te krijgen in bont (div. kleuren) en wit.

Ook hebben we gebruikte bedrijfskleding zoals stofjassen, werkbroeken en tuinbroeken in ons assortiment. Alle gebruikte bedrijfskleding is leverbaar zolang de voorraad strekt, dit geldt ook voor het type overall (rally, KLM, petrochemie). Interesse? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor actuele prijzen en voorraden met betrekking tot onze gebruikte bedrijfskleding.

VOLG ONS: