0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Alvado Bedrijfskleding - Online professionele bedrijfskleding

bedrijfskledingAltijd een oplossing op maat!

Sinds 1980 is Alvado een betrouwbare partner op het gebied van bedrijfskleding voor iedereen die in zijn of haar kledingkeuze op zoek is naar veiligheid, uitstraling en comfort. Of u nou als particulier op zoek bent naar voordelige werkschoenen, of als ondernemer uw personeel in één klap wilt aankleden, ons verkoopteam helpt u graag naar het juiste pakket en de juiste prijs.

Waar er aanvankelijk werd gestart met de verkoop van gebruikte overalls, werkbroeken en tuinbroeken, is het assortiment bedrijfskleding door de jaren heen uitgebreid met vrijwel alle moderne oplossingen op het gebied van werkkleding, bescherming en comfort. Er is bedrijfskleding voor diverse branches en bedrijfstakken, zo kunnen loodgieters, timmermannen, schilders en stukadoors bij ons net zo goed terecht als bouwvakkers, procesoperators en transporteurs. Sinds 2006 hebben wij naast bedrijfskleding ook een moderne collectie verpleegsterskleding in de schappen en kunnen wij ook voorzien in het plotten of borduren van bedrijfsnamen en logo's in onze borduurshop.

Bij Alvado Bedrijfskleding bent u als klant niet zomaar een nummer:

Voor de B2B markt bieden wij naast persoonlijke service en advies, indien gewenst ook passessies aan op locatie. Ook kunt u altijd uw aangekochte bedrijfskleding en werkkleding ruilen en doen wij niet moeilijk om geld te retourneren mochten we er niet uitkomen.

Bedrijfskleding showroom:

Bezoek ook eens de showroom van Alvado bedrijfskleding in Weert (limburg). Wij zijn gevestigd aan de Straevenweg 22 6001 SH Weert, Nederland.

Onze showroom is geopend van:
ma. t/m do. van 09.00 - 17.00 uur
vrijdag        van 09.00 - 15.00 uur

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geachte relatie,

In verband met het corona-virus is de deur van onze showroom alleen geopend voor bedrijven om:

- bestellingen op te halen;
- kleding af te geven. 

U kunt aanbellen, dan wordt er geopend.
U kunt ook bellen, via telefoonnummer 0495-531033. Wij openen dan de deur voor U.

Dank U voor uw begrip. 

Met vriendelijke groet,

Alvado B.V.

 

VOLG ONS: