ALVADO BEDRIJFSKLEDING - Online professionele bedrijfskleding

Altijd een oplossing op maat

Sinds 1980 is Alvado een betrouwbare partner op het gebied van bedrijfskleding voor iedereen die in zijn of haar kledingkeuze op zoek is naar veiligheid, uitstraling en comfort.

Waar er aanvankelijk werd gestart met de verkoop van gebruikte overalls, werk- en tuinbroeken, is het assortiment door de jaren heen uitgebreid met vrijwel alle moderne oplossingen op het gebied van werkkleding, bescherming en comfort. Er is vakkleding voor diverse bedrijfstakken, zo kunnen loodgieters, timmermannen, schilders en stukadoors bij ons net zo goed terecht als bouwvakkers, procesoperators en transporteurs. Sinds 2006 hebben wij ook een moderne collectie verpleegsterskleding in de schappen en kunnen wij ook voorzien in het plotten of borduren van bedrijfsnamen en logo's.

Bij ons bent u als klant niet zomaar een nummer:
persoonlijke service, passessies en advies worden door ons verkoopteam gegarandeerd, u kunt altijd uw aangekochte kleding ruilen en wij doen ook niet moeilijk om geld te retourneren.

Bedrijfskleding showroom:

Bezoek ook eens de showroom van Alvado bedrijfskleding in Weert (limburg). Wij zijn gevestigd aan de Straevenweg 22, 6001 SH Weert, Nederland.

Onze showroom is geopend van:
ma. t/m do. van 09.00 - 17.00 uur
vrijdag van 09.00 - 15.00 uur