0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Parka's, Jacks, Bodywarmers

Met onze schare aan bovenkleding hebben wij voor alle seizoenen kleding in huis waarmee u comfortabel warm kunt blijven: zo zijn er bodywarmers en werkvesten voor binnenlocaties of in de lente en zomer, voor de winterse maanden draagt u natuurlijk liever een jack op heuplengte of een parka die ook de benen warm  houdt.

Bodywarmers
Bodywarmers
Jacks
Jacks
Parka's
Parka's

Binnen de categorie bodywarmers maken wij onderscheid in typische bodywarmers met buiten- en borstzakken en werkvesten, geschikt voor binnenwerkzaamheden of voor wie graag strakkere kleding draagt. U kunt kiezen uit onder andere winddichte fleecejacks, standaard bomber- en winterjacks en jacks met reflecterende striping, of een heavy duty jack met in Cordura® versterkte schouders.

Bij de parka’s heeft u naast variaties op de jacks ook de keuze uit een 4-in-1 parka met (zomer)jas, bodywarmer en parka, of de vlamvertragende, antistatische parka van M-Wear. Vrijwel alle jassen, jacks en bodywarmers zijn geschikt om logo's en/of namen op te borduren of te plotten. Houd daarbij wel rekening met het feit dat wanneer een logo op bijvoorbeeld op een rug geborduurd is, de waterdichtheid op de rug ook zal afnemen. Neem contact op met ons verkoopteam indien u vragen heeft of bestel via de productpagina de juiste kleur en tekst combinaties.

VOLG ONS: