0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Poetsdoeken - Online poetsdoeken bestellen

Onze poetsdoeken zijn voor alle denkbare poetsdoeleinden geschikt, zoals het ontvetten, poetsen en schoonmaken van fijnemechaniek. De veelal gerecyclede doeken zijn gewassen, stofarm en worden verpakt in dozen van 10 kilo. Vanzelfsprekend zijn door deze wassing al onze poetsdoeken kleurecht en geven ze dus niet af op de ondergrond of machines waar u ze voor gebruikt.

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel) Pagina(s) gevonden: 1
Tricot gesneden (10kg)
 €23,00 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Badstof Doeken Bont (10kg)
 €26,00 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Lakengoed gesneden (10kg)
 €30,60 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Badstof Doeken Wit (10kg)
 €33,40 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Handdoekrollen gesneden (10kg)
 €33,50 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel) Pagina(s) gevonden: 1

Men heeft bij ons de keuze uit bonte (div. kleuren) of witte tricot: vervaardigd uit t-shirts, licht van stof en dus hoger in kwantiteit per doos. De dozen badstof poetsdoeken zijn door de zwaardere kwaliteit geschikter voor het grovere poetswerk, maar vanwege de zwaardere kwaliteit, minder in hoeveelheid per verpakte doos. Een ander product binnen onze poetsdoeken zijn de lakengoed poetsdoeken, gesneden uit witte, gewassen lakens. Deze poetsdoeken zijn pluisarm en door de lichte kwaliteit uitermate geschikt voor het nauwkeurige poetswerk.

De gesneden handdoekrollen completeren ons assortiment poetsdoeken, deze zijn zowel in bont (donkerblauw) en wit te krijgen en hebben naast een groot absorberend vermogen ook een hoge natsterkte. Neem vooral contact op met ons verkoopteam indien u meer wilt weten over de poetsdoeken en welke voor uw toepassing het meest geschikt zal zijn.

VOLG ONS: