0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Stofjassen - Online een stofjas bestellen

Een witte labjas in de clean room of een stevige, representatieve Blåkläder werkjas, ons assortiment stofjassen voorziet in deze en alle tussenliggende vormen van werk- en stofjassen. Vlamvertragende en antistatische werk- en stofjassen, kinderstofjassen, 100 procent katoenen of gemengd polyester en katoenen stofjassen: u vindt ze bij Alvado. En mochten we het niet in onze webwinkel hebben, laat ons dan weten welke stofjas het best bij u past zodat wij voor u op zoek gaan.

Sorteer op:  
Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel) Pagina(s) gevonden: 1
Werkjas polyester / katoen
 €18,56 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Stofjas 100% katoen
 €25,63 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
HaVeP� Stofjas 100% katoen
 €31,76 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Werkjas FR-AST
 €41,68 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Probatex® werkjas FR-AST
 €55,65 excl. BTW
LEVERTIJD: 1-5 werkdagen
Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel) Pagina(s) gevonden: 1

A-merken Stofjassen Blåkläder® en HaVeP

Bij ons vindt u A-merken zoals Blåkläder® en HaVeP, maar ook stofjassen voor een kleiner budget. Houdt u ook rekening met de toepassing: stofjassen reiken vaak tot de dijen en een werkjas tot de bovenkant van de heupen.  Vrijwel alle stofjassen en werkjassen beschikken over drukknopen en zijzakken, plus een borstzak waarin u extra attributen weg kunt stoppen. Verkrijgbaar in kleuren zoals navy, korenblauw, zwart, khaki.

In onze webwinkel kunt u eenvoudig en snel onze stofjassen naar uw wens uitkiezen. U kunt hierbij ook aangeven of er een logo of naam op geborduurd moet worden, welke tekst het moet bevatten en in welke kleur. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook 5 dagen per week contact opnemen met ons verkoopteam.

VOLG ONS: