0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 
 

Veiligheidsartikelen Online Veiligheidsartikelen bestellen

Persoonlijke Bescherming Middelen, kortweg PBM’s, zijn er in alle denkbare toepassingen. In onze webwinkel vindt u PBM’s voor oor, mond/neus, ogen en hoofd en overige veiligheidskleding. Ook hier geldt: bent u ergens naar op zoek maar kunt u het in de webwinkel niet vinden, schroom niet en leg ons uit waar u naar op zoek bent. Wij zoeken graag voor u.

Gehoorkappen
Gehoorkappen
Stofmaskers
Stofmaskers
Veiligheidsbrillen
Veiligheidsbrillen
Veiligheidshelmen
Veiligheidshelmen
Veiligheidskleding
Veiligheidskleding

Naast de wegwerp oordoppen en dispenser hebben we in ons assortiment PBM’s ook gunstig geprijsde gehoorkappen van Howard Leigh op voorraad en high-end gehoorkappen van MSA voor 25, 31 en 33 dB. Ook losse doppen, geschikt voor helmbevestiging behoren tot de mogelijkheden en de echte klappers hebben een ingebouwde FM radio. PBM’s voor de luchtwegen zoals stofmaskers zijn er in wegwerp variant of met uitademventiel. In de categorie oogbescherming rekenen wij brillen met heldere lens of met zonwerende regenboog/spiegellens. Omdat de meeste brillen onder de M-Safe overzetbril passen is deze bril de keus bij uitstek voor brildragers.

Onze veiligheidshelmen hebben allemaal bevestigingspunten voor de eerder genoemde gehoorkappen en eventuele gezichtsmaskers. Tenslotte vindt u bij veiligheidskleding diverse PBM’s en artikelen ter verbetering van de zichtbaarheid, zoals petten, jassen en polos en overalls en werkjassen met brandvertragende en antistatische eigenschappen.

VOLG ONS: