0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 

Werkkleding

bestel hier al uw werkkleding onlineWerkkleding

Omdat olie er slecht uit ziet op een Hugo Boss pak. Omdat knieën niet blij zijn met een week lang gehurkt elektraleidingen leggen. Omdat fatsoenlijke werkkleding bescherming biedt en comfortabeler werkt.  Werkkleding is al eeuwen onmisbaar. Tegenwoordig heeft werkkleding nog een  belangrijke functie, namelijk: uitstraling en representativiteit. Waar ziet u nu nog een team monteurs zonder bedrijfsnaam en logo op de borst? Uw bedrijf werkt aan een opdracht en uw kleding werkt aan uw naamsbekendheid. Dat de werkkleding op deze manier gegarandeerd fiscaal aftrekbaar wordt is een bijkomend voordeel.

Werkkleding advies

Wij adviseren en voorzien in werkkleding pakketten voor alle denkbare branches. Bij ons vindt u A-merken zoals Blåkläder® en HaVeP, maar ook werkkleding voor een kleiner budget. Op onze website is een ruim assortiment te vinden aan werkkleding: overalls, stofjassen, tuinbroeken, werkbroeken, T-shirts, polo’s en sweaters, parka’s, jacks en bodywarmers, werkschoenen, werkhandschoenen, veiligheidsartikelen en PBM’s, poetsdoeken, diversen, gebruikte bedrijfskleding en zelfs verzorgingskleding.

In onze webwinkel kiest u eenvoudig en snel een product naar uw wens. U kunt hierbij ook aangeven of er een logo of naam op uw werkkleding geborduurd moet worden, welke tekst het moet bevatten en in welke kleur. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook 5 dagen per week contact opnemen met ons verkoopteam.

Maar natuurlijk ook kunt u bij ons terecht voor verzorgingskleding .

Terug
VOLG ONS: