0 items: Totaal: €0,00 (incl. b.t.w.)


 

 

 
 

Werkschoenen - Online werkschoenen bestellen

Tegenwoordig zijn werkschoenen met stalen neuzen niet meer weg te denken uit de moderne werkomgeving. Maar naast bescherming, is ook het comfort belangrijk. Heeft u werkschoenen nodig voor korte klussen of voor thuisgebruik, dan is het natuurlijk een ander verhaal dan wanneer u 5 dagen per week werkschoenen moet dragen. En wilt u bijvoorbeeld een hoog model met enkelondersteuning of liever een lagere, lichtere variant?

Laarzen
Laarzen
Werkschoenen
Werkschoenen

EN ISO 20345:2004 / CE EN-345

De zogeheten S3 norm, met verstevigde neus en eventuele tussenzool beschermt uw voeten, mocht er onverhoopt een lading op terecht komen. Vrijwel al onze werkschoenen en werklaarzen zijn voorzien van tenminste de S3 norm, met uitzondering van de PVC knielaars, welke alleen beschikt over een antislip zool en waterdicht is. De Eurofort S5 werkschoenen beschikken naast de verstevigde neus ook over een verharde tussenzool, antisslipprofiel en reflectiestip op de hiel.

Voor kouderuimtes, winters buitenwerk en vriescellen hebben we gevoerde laarzen, voor vrouwen zijn er de modieuze Ceres veiligheidsschoen en voor alle overige prijsklassen werkschoenen, zowel hoog als laag, met S3 norm van de merken Blåkläder en Safety Jogger. Vanzelfsprekend zijn onze werkschoenen normaal gesproken ook binnen een werkweek te leveren.

VOLG ONS: